Monday, 4 May 2009

A MAGAZINE Curated by...
„A MAGAZINE makes a cultural statement, a statement against homogenisation and for individuality. It is made out of respect for the design and the designer, in which we want to question fashion because we are fascinated by it, in which we want to use the designers’ parameters we love: passion, emotion, fascination, spontaneity, craftsmanship, authenticity. Therefore A MAGAZINE is conceived and designed in the same way as a fashion designer creates a new collection every season. To guarantee that the magazine remains surprising, varied and innovative we invite a new guest curator for each issue.”

A return to a poetic, fresh and ‘pure’ fashion magazine. Each issue is a new story.

The first issue of A MAGAZINE was curated by Maison Martin Margiela in 2004., and he was followed by Yohji Yamamoto, Haider Ackermann, Jun Takahashi, Martine Sitbon, Veronique Branquinho, Kris Van Assche and Riccardo Tisci to create their own issues.

Next up A Magazine will be curated by Proenza & Schouler.


Photos & text from www.amagazinecuratedby.com


A MAGAZINE is distributed world-wide by book- and museum shops, fashion-boutiques and concept stores.

The numbers are available in Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Great-Britain, Greece, Hungary, Italy, Portugal, Russia, Spain, Sweden, the Netherlands, Japan, China, Hong-Kong, Taiwan, Korea, Singapore, Thailand, New Zealand, Australia, South-Africa, Canada, U.S.A. …a.o.

Regards, Miska

6 comments:

aNdRv1d said...

szia, vizuálisan nagyon igényes blog, gratula! csak így tovább!
én feliratkoztam! :)

Imola said...

mo-n hol?! én egyszer láttam nagyon régen

miska said...

~ aNdRv1d: Köszönöm az elismerő szavakat. Mindig jó ilyen pozitív észrevételeket kapni. Tartsd meg jó szokásod és szólj hozzá(m) máskor is!

~ Imola: Egyelőre nem tudok biztosat, de megérdeklődtem tőlük. Ha megjön a válasz közzéteszem a lelőhelyet. Hamarosan érkezik a Proenza & Schouler szám, remélhetőleg nálunk is kapható lesz.

Regards, Miska

aNdRv1d said...

pont pár hete érdeklődtem az A magazine-nál és a Hungarospressnél is, mindketten azt mondták, hogy csak közvetlenül megrendelhető az antwerpeni kiadótól.

viszont azt mondta a kontakt, h fenn lesz online, de ez azért mégsem olyan mintha szagolni lehetne a magazazint a kezemben...:D

a probléma, h régi számot nem lehet kapni sehol, legutoljára egy MMM-féle kelt el EUR300-ért az ebayen...:(

miska said...

Köszönöm az info-kat aNdRv1d.

A legutóbbi, Ricardo Tisci szám már most is elérhető a website-jukon, és elméletileg hamarosan a régebbi kiadványokat is elérhetővé fogják tenni.
A facebook profiljukon is lehet találni némi ízelítőt az eddigiekből.
Bár ez tényleg nem az igazi. Reménykedjünk, hátha fellelhető lesz néhány példány itthon is.

Regards, Miska

aNdRv1d said...

A myspace-n is lehet videókat találni ahogy a korábbi számokat végiglapozzák.